Menü
 
Hasznos
 
Mennyi az idő?
 
Események
Események : Tenyészszemle 2007. május 19. Dunakeszi

Tenyészszemle 2007. május 19. Dunakeszi


Az időjárás kedvezett a rendezvénynek, előző éjjel esett az eső, így a levegő reggelre kicsit lehűlt. A bíró érkezése után a vizsgázók elindultak a nyomterületre. A három vizsgázó közül sajnos Glen v. Immestettennek nem sikerült az IPO-III nyomkövetés ágazat. A nyomterületről visszatérve a vizsgázó kutyák kicsit pihenhettek, amíg a tenyészszemle küllembírálata és a méretfelvételek lezajlottak. Dél felé már fülledt lett az idő, amikor a vizsgázók a fegyelmező ágazatot mutatták be. Rövid szünet és pályarendezés után az őrző-védő ágazat következett. Sajnos az IPO-II szinten indult Sirokkói Alf németjuhász kan a bátorságpróbánál harmadik vezényszóra sem eresztett, így nem sikerült a vizsgája. Kanga vom Heidenblut rottweiler szuka IPO-I szinten, 92-80-86 ponttal sikeres munkavizsgát tett.

A tenyészszemlés kutyák őrző-védő munkái után, a papírmunka befejeztével, Simó Gergely munkabíró és Petkó Csaba küllembíró értékelte az aznap látottakat. Bán MIhály az MRK elnöke megköszönte a bírók munkáját és a rendezvény befejezéseként a jelenlévőknek ismertette a megszerzett minősítéseket.

 

Kutya neve

Azonosító

Ivara

Tulajdonos neve

Minősítés

Rott-Berger Grafit

8324/06

kan

Tomor László

Tenyészthető

Rott-Berger Eagle

7577/05

kan

Kókai Árpádné

Tenyészthető

Vito v. Teufelskerl

6726/04

kan

Szaicz Gábor

Tenyészthető

Benno v. Rottenburg Weilstadt

8473/06

kan

Szaszák László

Nem tenyészthető (p3 foghiány)

Eva v. Wiengraben

8157/05

szuka

Varga György

Visszarendelve

Freya v.d. Jánvári

7976/05

szuka

Kupai Gábor

Tenyészthető

Zara v Glückstern

7937/05

szuka

Fajcsák Zoltán

Tenyészthető

Roham Őre Alíz

8130/05

szuka

Tóth Sándor

Visszarendelve

Nadine v. Hause Fritz

7912/05

szuka

Fritz Zoltán

Visszarendelve

Orka v. Heidenblut

7763/05

szuka

Balázsi Barnabás

Tenyészthető

Jacqueline v. Blackriesen

8022/05

szuka

Szaicz Gábor

Tenyészthető

Locomotív Ruby

6305/03

szuka

Petrás A. és Kiszely H.

Nem jelent meg

 

 

 
Rólunk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók?
Indulás: 2007-02-18
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!