Menü
 
Hasznos
 
Mennyi az idő?
 
Események
Események : Tenyészszemle 2007.03.10 HappyDog KKI

Tenyészszemle 2007.03.10 HappyDog KKI

2016. Kiegészítés.

2007. március 10. Happy Dog KKI-n rendezett tenyészszemle

lejátszási listája, videó anyag itt . https://www.youtube.com/playlist?list=PL55YvbNem7fvymJR_Mti97A9bPMEL_WPl

A szervezet további tenyészalkalmassági vizsgái 2007-ben

lejátszási lista , videó anyag itt:https://www.youtube.com/playlist?list=PLvX2MwCXmnMDnusPoen2qVOx9rNtSn4gC


Sirocco Zelda

7839/05

szuka

Horváth Zoltán

Tenyészthető

Xandor v. Kressbach

111026

kan

Jakab Attila

Visszarendelve

Cindy von der Jánvári

7295/04

szuka

Ifj. Monostori Sándor

Visszarendelve

Sirocco Tánti

5445/03

szuka

Vásárhelyi Kálmán

Tenyészthető

Sirocco Zsoan

8107/05

kan

Vásárhelyi Kálmán

Tenyészthető

Kháron Nelson

7869/05

kan

Herpich Szilvia

Tenyészthető

Sirocco Zora

7836/05

szuka

Krausz Győzőné

Tenyészthető

Siroccó Vega Vito

6825/04

szuka

Farkas Tünde Piroska

Tenyészthető

Flora von Brothaus

7698/05

szuka

Juhász Tamás

Tenyészthető

Locomotiv Ruby

6305/03

szuka

Petrás A és Kiszely H.

Nem jelent meg

 

Ehhez a listához, még annyit tennék hozzá, hogy minden kutya HD röntgennel jelentkezett.

Az eredmények, ott a helyszínem megnézésre kerültek. Két kutya kivételével, mert nekik az értékelésük még hiányzott. Így ők, csak ezek bemutatása után kapják meg a tenyészszemle papírjaikat.

Csak tájékoztatásul írom le, mert az MRK honlapjára nem fog felkerülni:

Sirocco Zelda    HD- mentes           Dr Mezősi László

Sirocco Zora     HD, ED mentes     Dr Zöldi Tamás

Sirocco Tánti, Saci    HD-mentes    Dr Zöldi Tamás

Sirocco Zsoan, Zek  HD.mentes    Dr. Zöldi Tamás

Sirocco Vega, Vitó  HD-enyhe      Dr. Zöldi Tamás

 

 MRK Tenyészszemle

A tenyészszemlére a rossz idő és a munkanap ellenére, nagyon sok, kutyás volt kíváncsi.

Bevallom, meglepődtem a nagy érdeklődés láttán. Nem csak a felvezetők, és a kutyák kísérői,  tiszteltek meg bennünket, az érdeklődésükkel. Azt csak remélni merem, hogy senkit nem ért nagy csalódás és a várakozásának megfelelően alakultak a dolgok.

Benke András és Dr Vadócz Éva értékelő szavai megfontolandóak, megszívlelendőek. Valóban van sok dolgunk a tenyésztés körül. Általános hibák: Nem típusos fej, kevés csontozat, méret, és bizony néhány kutyánál az általános viselkedésen is, van mit bőven javítani.

Talán sikerült meggyőzni, a sok ellendrukkerünket is, hogy kutyáink tudtak viselkedni és nem vadállatok, összességében jól szocializált kutyák.

 

A klubnapra, sajnos kifújt a lendület és nem sikerült tovább egybe tartani a társaságot.

Pedig lenne mit megbeszélni, és lett volna lehetőség néhány videó megnézésére is. Közösen átolvashattuk volna azt a fordítást, amit Misi hozott. Azért egy kicsit beszélgettünk is.

Engem várt a kutya óvoda, de azért a szemem sarkából láttam, hogy a tréning sem maradt el.

 

Remélem, hogy a nagy érdeklődés kitart és sok-sok rottweiler barátot, láthatunk a további rendezvényeken is.

Tünde

 

 

 

 
Rólunk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók?
Indulás: 2007-02-18
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!